فروش قیر

زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
فروش انواع قیر
ایران در رتبه هفتمین صادر کننده و چهارمین تولیدکننده قیر در جهان در بین دهها کشور جهان است.
از تقاضای بیش از صد میلیون تن قیرصادراتی در جهان ، ایران حدود 3.8 درصد آن را فراهم می کند. ایران در منطقه خلیج فارس یکی از کشورهای مهم تولید کننده قیر است.
ایران سالیانه بیش از پنچ میلیون تن قیر تولید کرده که بخشی از آن به صورت محلی مصرف می شود و بخشی دیگر به خاورمیانه ، آسیای جنوبی ، آسیای شرقی و جنوب شرقی ، اروپا و افریقا ارسال می شود.
بیشتر تقاضای قیرایران از کشور امارات متحده عربی می باشد، بخشی از قیر در خود امارات مورد استفاده قرار گرفته و بخشی هم دوباره به کشورهای دیگر ارسال می شود.
تا سال 1384 تولید قیر در شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تولید می شد و بعد آن به شرکتهای دیگر مانند شرکت نفت جی و نفت پاسارگاد سپرده شد.
به شکلی که اکنون شرکت نفت جی با تولید یک وهشت میلیون تن و نفت پاسارگاد با تولید 4.3 میلیون تن در سالیانه جز بزرگترین تولیدکنندگان قیر در کشور به حساب می آیند .
به جز این دو شرکت تولید کننده قیر، بیش از صد شرکت در زمینه تولید فعالیت دارند.
کشور ما در دهه اخیر تنش های زیادی داشته و همین امر متأسفانه منجر به از بین رفتن سهم بازار خارجی و کم شدن قیمت قیر ایران شده ، به طوری که قیرصادارتی ایرانی تقاضای بسیاری داشت و تا 500 دلار فروخته می شد در بعضی سالها ، چندین برابر کمتر از قیمت قیر بحرین معرفی شده است.
کارشناسان عواملی شامل رقابت ناسالم، قیمت های مختلف، عدم کنترل و نظارت بر کیفیت ، نبود متولی ، اختلاط قیر با سایر مواد ، مخلوط کردن مواد اولیه قیر به نام خلا ، از جمله دلایلی است که باعث از دست رفتن این بازار شده است .
همانطور که قبلاً گفته شد ، قیر در دمای محیط جامد است ، اما با افزایش دما ، به صورت خمیر در می آید و سپس مایع می شود. کاربرد مهم این محصول به دلیل دو خاصیت مهم آن یعنی نفوذ ناپذیری و چسبنده بودن است. لیست قیمت قیر در کارخانه قیر پاسارگاد ،کارخانه قیر جی و پالایشگاه قیر تهران ، کارخانه قیر اصفهان و سایر کارخانه ها و پالایشگاه ها به روز می شود ، اما این لیست قیمت معمولاً با لیست قیمت بازار به ویژه خرده فروشی متفاوت است.
این مطالب را از دست ندهید